Echt aan de slag met je patronen?

..als Inzicht alleen nog tijdelijk helpt

Heb jij ook vaak het gevoel dat dat in eerste instantie wereldbeeldverschuivende inzicht door een goed gesprek, je hart luchten altijd alleen maar tijdelijk is? Zit je misschien niet na de eerste hoek alweer vast, weet je bijna eigenlijk al zeker en vast dat je bij de volgende hoek echt niet verder komt?  Heb je het gevoel dat je genoeg gepraat hebt over alles, maar dat het geen fuck helpt op de langere termijn? Lijkt het alsof je wordt achtervolgd door een sleur van negativiteit die je steeds weer inhaalt als het net weer een tijdje goed lijkt te gaan? Of heb je misschien al heel veel therapeuten gehad met standaard protocol behandelingen en hebben je die geen stap verder geholpen.

weet je al bijna zeker dat je bij de volgende hoek echt niet verder komt?

“Bam! En ineens staat hij er weer. Die verdomde muur…  Het is niet de eerste keer dat je er tegenaan loopt, en dat maakt je ook zo boos. Je kan er maar niet over uit dat dit de zoveelste keer is dat je hem niet ziet aankomen. Het spreekwoord “Een ezel stoot zich normaliter niet twee keer aan dezelfde steen” gonst door je achterhoofd achterhoofd. En ik voel me zo stom”

 

Ben jij er al aan toe om wat dieper te gaan, echt aan de slag met jezelf?

Laten we dan samen echt op zoek gaan naar je diepste patronen en hoe deze een rol hebben gespeeld en nog steeds spelen in die zich steeds weer herhalende botsingen. Wanneer treden ze op, wanneer niet, wanneer heb je er het meest last van en wanneer voordeel? Daarna bouwen we samen een therapievorm die ervoor kan zorgen dat je in de toekomst een heel stuk minder lijdt onder die ingesleten patronen: door enerzijds nieuwe patronen aan te leggen en door anderzijds zelf de leiding te nemen je ingesleten patronen.

 

Klik hier voor een afspraak

Wil je voorafgaand aan je afspraak alvast starten met een onderzoekje naar je eigen patronen?

Klik dan Hier  voor meer info!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

2 gedachten over “Echt aan de slag met je patronen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.