Hagar

Jouw Personal Coach & Psychologe*

Bringing you flow at your lowest point or on the way to your optimum

 by reconnecting your mind & brain

*  Master in Brain-science & Psychology – voor een persoonlijk op maat gemaakte aanpak 

Welkom

 • Gastvrij: iedereen is welkom, met of zonder verwijsbrief van de huisarts.
 • Direct online reserverenbellen of mailen mag natuurlijk ook op 06-38194338 of hagar@neurowiki.nl
 • Gratis: vooraf vrijblijvend een online kennismakingsgesprek om te zien of het klikt.
 • Online-therapie De online-gesprekken vinden plaats via Skype, en  zijn ook ’s avonds of in het weekend mogelijk.
 • Centraal: afspraken op kantoor vinden plaats in Amsterdam-Centrum, Oudezijds Achterburgwal 237, en zijn mogelijk tot aan 20:00u.
 • Betaalbaar: Bij minimum inkomen andere regeling mogelijk

Persoonlijk

 • Costum-made: bewezen effectieve methodes worden afgestemd op jouw specifieke uitdaging, weerstand en drijfveer 
 • Flexibel: online, op kantoor of  een andere locatie op verzoek (huisbezoek, wandeling)
 • Vertrouwelijk: inhoudelijk zijn onze gesprekken volledig vertrouwelijk; registratie van behandeling in medisch dossier  is mogelijk, maar nooit verplicht!

>> Hagar’s Motivatie

Lange Termijn Oplossingen

 • Lange termijn:  Samen brengen we het volledige plaatje in beeld om te zien waar we aan moeten werken voor een blijvend resultaat.
 • Energiebalans:  Leer hoe je je energie terug in balans krijgt, en houdt. 
 • Connect Brain & MindLeer simpele technieken om je hersenen efficiënt in je eigen voordeel te gebruiken.
 • Mijn Karakter: Vrienden worden met je eigen persoonlijkheid 
 • Afscheid van Anti-depressiva:  begeleiding  bij afbouwen : Paroxetine, Oxazepam

In mijn praktijk

Voor een face to face afspraak kom je naar mijn praktijk in hartje Amsterdam. Oudezijds Achterburgwal 237-8, op het binnengasthuisterein

Contact:
06-38194338 of hagar@neurowiki.nl

Home – NL
Home – NL

Online therapie

Makkelijk online in te plannen. Geen reistijd, planningsstress, reiskosten, parkeerkosten, en lekker vanaf je eigen bank 

Klik hier

Voeg me toe op Skypenaam: Drsdonners@gmail.com

En wat zeggen de cliënten over Hagar?

 •  

  “Hagar is een prettig persoon en laat je rustig vertellen, zonder gelijk conclusies te trekken. De samenvattingen van elke sessie waarin Hagar controleert of de notities correct zijn, zijn erg fijn. Hagar heeft me geholpen mij emoties te benoemen met tools die voor mij werken. Ze luisterde naar mij en past de tools en de aanpak aan, naar wat werkte voor mij.” – F uit T (Online therapie – emotieregulatie)

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
 • “Ik heb Hagar gevraagd mij te helpen bij het afbouwen van medicatie; Paroxetine. Al meteen bleek zij beter geïnformeerd te zijn dan mijn huisarts en verdiepte zij zich ook direct in de materie. Dat gaf mij veel vertrouwen, want ik had al een paar mislukte pogingen achter de rug. * 

  Hagar pakte het proces op met een cognitieve benadering; situaties analyseren, met schema’s visualiseren, veel uitleggen en toelichten, kortom zeer leerzaam. Dat paste goed bij mij.

  Nu een half jaar verder is de medicatie bijna afgebouwd en heb ik heel wat tools in handen gekregen om emoties de baas te blijven.  Ik vind Hagar heel deskundig, grappig en lief en ze kan enorm snel schrijven, strepen en tekenen. 😃”

   (Anoniem, Amsterdam, 2018 – Afbouwen medicatie, opbouwen stabiel zelfbeeld / emotie-regulatie)

  [Note van Redactie: *Het afbouwen van medicatie-traject gaat altijd zoals verplicht door de wet in overleg en met goedkeuring de behandelende arts.  Soms blijkt een huisarts niet bekend met het allerlaatste wetenschappelijke inzicht en/of in dit geval de mogelijkheid om bij de apotheek medicatie te bestellen met een specifieke dosering  of speciale taperingstrips, handig bij het geleidelijk afbouwen]

  Klik hier voor meer reviews

   

   

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
 •  

   

  “For many years, I recognized the need to seek professional help dealing with issues related to my (very bad) relationship with my mother. I had never been to any type of therapy or counseling in my life previously.

   I was immediately impressed with Hagar’s ability to see right to the heart of the matter at hand. On the first session, we established a clear objective to work towards. Instead of dwelling in past events, Hagar offered many practical solutions for how to move forward in my current situation.

  I was also surprised as to how fast progress can be made. After just the first couple (bi-weekly) sessions, I felt like a light had gone off in my mind, allowing me to see the relationship with my mother clearly for what it was. After a couple months of sessions, I feel very empowered and have no doubt I can go forward on my own feeling capable and in control.

  I can highly recommend Hagar for anyone seeking help in any aspect of their lives.” 

  Online therapy on Interpersonal Family Relations –  Hamburg, 2017

  Klik hier voor meer reviewsc

   

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
 •  

   

  “En toen was het tijd. Tijd om echt aan het werk te gaan met mezelf. Maar hoe en met wie? Ik heb al zoveel hulpverleners en therapieën gehad. Wie gaat, maar bovenal, wie kan mij helpen?

  Toen kwam ik via social media Hagar tegen en ik kon direct terecht voor een eerste kennismaking. Wat fijn! Gewoon in mijn eigen tijd, online. Makkelijk in te plannen via haar website. Geen reistijd/stress/kosten/parkeerkosten, en lekker op mijn eigen bank. Er was direct een klik, en ik kon meteen terecht voor mijn vervolgsessies, geen wachttijd.

  Nu begin ik aan sessie 9. Nog nooit zo blij geweest met therapie! Eindelijk ben ik écht aan het werk ben met mezelf, Hagar geeft mij inzicht in mijn brein, en hoe ik ruimte maak in mijn wirwar voor duidelijkheid en ruimte. Dat ik door haar begrepen wordt, blijkt ook uit haar onderbouwing en schema’s.  Bruikbare handvatten krijg ik aangereikt die ik constructief kan inzetten in mijn alledaagse leven.

  Ook leer ik om bewuster te leven, om alles met aandacht te doen. Dit leer ik door de oefeningen die ik meekrijg in de therapie. Opruimen in mijn hoofd is zwaar maar fijn. Leuke bijkomstigheid vind ik dat Hagar mij ook inzichtelijk maakt zonder moeilijke woorden hoe dat dan werkt in mijn brein. Zelfs zonder aansporen en opdrachten door de therapie weer gaan bewegen!

  Dankjewel Hagar!”

  Anonieme client, Didam Juni 2017

  “Faalangst & begrenzing” – online therapy

  Klik hier voor meer reviews

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
 •  

   

  “De coachingsessies die ik bij Hagar heb gekregen gingen over grenzen voelen en aangeven. Daar was ik niet goed in met nare gevolgen in relaties. Na een fijn intakegesprek waarbij ik meteen door haar voorkomen gerustgesteld werd zijn we zeer practisch aan de slag gegaan. Doordat Hagar mij liet documenteren wanneer ik grenzen voelde, werd ik ze mij ook bewust. Daarna kon de volgende stap gezet worden en daarna nog een stap. Niet alleen tijdens de sessies maar ook tussendoor bleef Hagar een oogje in het zeil houden door middel van e-mails en een gedeeld online dagboek. Ik weet zeker dat de methode die zij handhaaft heeft bijgedragen aan wie ik nu ben. Ik ken mezelf in ieder geval een stuk beter.”

  Anoniem, Gent & Amsterdam 2015

  Begrenzen & emotieregulatie – live life coach

  Klik hier voor meer reviews

   

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin
Kosten

Korte Kennismaking :

 • Tarief: geen kosten
 • Duur: max. 30 minuten
 • Eerst zien of het klikt
 • Online via skype (of evt. op kantoor)

 

Standaard Consult:

 • Tarief: 50 euro (excl. 21 % btw ) =  60,50 euro inclusief
 • Binnen kantoortijden voor 20:00 u
 • Duur: +/- 1 uur (60 minuten) 
 • Online via skype of op kantoor    
 • Aanbieding: een 7-Consult-Kaart kost nu 363 euro (6 + 1  gratis Consult)

Op speciale verzoek

 • Tarief: prijs in overleg
 • Buiten kantoortijden
 • andere locatie: huisbezoek, wandeling
 • een regeling bij minimum inkomen

Contact: hagar@neurowiki.nl of 06-38194338